logo Passkey

vacatures

opdrachtgever

kandidaat

freelancer

 

producten

Werving & selectie

Passkey helpt u bij het vinden van een vaste baan bij een van onze klanten. Door een uitgebreid netwerk van klanten kunnen we tot een juiste match komen. Als u kiest om bemiddeld te worden via Werving & Selectie zal u direct in dienst komen bij de klant.

Deta-vast

Soms wil een klant de kandidaat niet direct in dienst nemen. Indien dit zich voordoet, zult u voor een paar maanden bij ons op de payroll komen. Bij wederzijdse tevredenheid zult u vervolgens in dienst treden bij de klant.

Detacheren

Passkey is niet alleen opzoek naar kandidaten die alleen vast in dienst willen bij de klant, maar ook naar kandidaten die zin hebben om een leuke en uitdagende opdracht te vervullen. U kunt in dienst komen voor een bepaalde periode (zoals bijv. zwangerschapsverlof vervanging) of voor de duur van een project.

 

Dus bent u opzoek bent naar een nieuwe stap in uw carriere of een uitdagende opdracht voor korte of langere duur en bent u daarnaast ook opzoek naar een organisatie die dit waar kan maken? Schrijf u dan nu in via het online sollicitatieformulier.