logo Passkey

vacatures

opdrachtgever

kandidaat

freelancer

 

HRM

Onze toegevoegde waarde

Passkey helpt ondernemingen met het vormgeven en uitvoeren van de moderne HR organisatie. Hier hoort een meer leidende rol bij voor HRM: van traditioneel naar innovatief, van reactief naar pro-actief. Zoeken naar mogelijkheden om de organisatie te laten leren en gebruikmaken van de snel veranderende omgeving.

Onze dienstverlening

Onze professionals leveren HRM-expertise en -implementatiekracht op flexibele basis. Het zijn allen mensen uit de HRM praktijk, die operationeel groot geworden zijn en hebben geleerd verder te kijken dan vandaag. Passkey kan organisaties helpen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

 

Soms is er aanleiding om een interim HR professional aan te trekken: er is tijdelijk specifieke expertise nodig of er moet beweging komen in een vastgelopen situatie. Juist om veranderingen te initiëren en te implementeren op HR gebied geldt vaak: vreemde ogen dwingen. Daarnaast kan het om andere redenen soms noodzakelijk zijn om bestaande HR taken te laten overnemen. Ziekte, een vacature die te lang open staat of een vaste medewerker die elders wordt ingezet. De HR professionals zijn door hun kennis, ervaring en persoonlijkheid echte praktijkmensen. Zij kunnen een vliegende start maken en de opdrachtgever snel verder helpen. Naast de noodzakelijke HR kennis en ervaring, hebben onze Interim Managers ook begrip voor de “zachte” kant van verandering. Zij kunnen daarom een rol spelen bij het kiezen en implementeren van de veranderstrategie, de middelen, het realiseren van draagvlak en het communicatieplan. Naast 'het passen op de winkel' zullen zij in overleg met de opdrachtgever vanuit hun persoonlijke kennis en ambitie ook op andere, nieuwe terreinen waarde kunnen toevoegen.

 

<< terug